Mrożone warzywa i owoce

Standardowo zajmujemy się m.in. przetwórstwem następujących warzyw i owoców:

  • cebula
  • por
  • kalarepa
  • dynia
  • papryka
  • cukinia 
  • rabarbar
  • porzeczka czarna i czerwona 
  • truskawka

Kładziemy wysoki nacisk na jakość produktów, dlatego też dział jakości czujnie nadzoruje przebieg procesu technologicznego mrożonek oraz kontroluje dostawy surowców. Towary produkujemy ze świeżo obranych i pociętych surowców oraz bezpośredniego zamrożenia ich do temperatury – 20C.
Dostawcy dostarczają nam wyselekcjonowane i odpowiednio dobrane surowce, pochodzące z upraw rolniczych z najbliższej okolicy oraz z pobliskich województw.

Towary mrożone muszą spełniać wymogi klientów oraz ich specyfikacji. Możliwości produkcyjne pozwalają na wyprodukowanie mrożonych warzyw w różnych cięciach m.in. kostki, paski, sztyfty, o przeróżnych rozmiarach. By zadowolić naszych klientów dostosowujemy również pod nich rodzaj i wielkość opakowań. Oferowane opakowania to kartony, worki foliowe, papierowe a nawet wielkogabarytowe oktabiny. Posiadając Certyfikację Eko Gwarancji możemy klientom również zaoferować produkty ekologiczne / BIO.
Asortyment mrożonych warzyw i owoców uzupełniany jest również poprzez zakup towarów handlowych pozyskiwanych od różnych producentów w Polsce i Europie takich jak groch, kukurydza, marchew, burak czerwony i wiele innych. Oznacza to, że możemy zaproponować cały wachlarz produktów w wielu wariantach.

Proponujemy Państwu zapoznanie się ze szczegółową ofertą oraz zachęcamy również do kontaktu telefonicznego.